23948sdkhjf

Maxi Zoo satser stort på produkt som ingen efterspørger

Direktør skyder med skarpt efter branchen, som han mener har fejlinformeret kunderne i årevis.
Maxi Zoo udvider sortimentet af vådfoder fra 40 og til nu 330 varianter til hunde samtidig med, at priserne bliver sat ned med op til 38 pct.

Det er en satsning, der fører en stor økonomisk risiko med sig, eftersom kunderne ikke efterspørger det, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Vådfoder har nemlig i årevis været udskældt af blandt andet dyrlæger, som påstår, at det er af dårlig kvalitet.

Men den skrøne vil Maxi Zoo’s adm. direktør, Bo Demant, nu mane til jorden, og derfor får Maxi Zoo nu Danmarks suverænt største sortiment af vådfoder.

- De danske hundeejere er blevet ført bag lyset i årevis. Min egen dyrlæge har selv forsøgt at fortælle mig, at vådfoder er dårligt for mine to hunde, hvilket ærgrer mig, da det er direkte forkert. Der var måske en sandhed i det for 20 år siden, men i dag er kvaliteten helt i top, fortæller Bo Demant.

- I andre europæiske lande som f.eks. Tyskland er vådfoder en helt naturlig del af fodringen for langt de fleste hunde, og her er der intet, der indikerer, at hundenes helbred eller trivsel er dårligere end i Danmark. Nok snarere tværtimod, fortsætter han.

Satser på produkt ingen efterspørger
Med den nye satsning på vådfoder allokerer Maxi Zoo store mængder plads i deres butikker til et produkt, som andre i industrien ikke har turde satse på, da der ikke er efterspørgsel på det i Danmark.

- Vi tør tage skridtet mod at ændre de danske hundes spisevaner, selvom det betyder, at vi må løbe risikoen for, at det hele løber på dato. Vi kan se fra andre lande, at hundeejerne tager vådfoder til sig som blandt andet mixed feeding, hvor der skiftevis fodres med tør- og vådfoder for at give deres hunde en varieret kvalitetskost og stor smagsoplevelse, fortæller Bo Demant, der også sætter priserne ned, for at gøre vådfoder endnu mere attraktivt.

- Vi sætter vores priser markant ned med op til 38 pct. på vores vådfodervarianter – ikke kun i forhold til de nuværende konkurrenter i Danmark men også i Europa. Så det er ikke for at tjene en masse penge, at vi gør det her, men vi vil simpelthen gerne revolutionere den måde, som de danske hunde spiser på, så de spiser bedre, mere varieret og smagfuldt. Vi vil jo også gerne selv spise vores kartofler med sovs engang imellem, så hvorfor skulle vi snyde vores hunde for det?
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078